Объявление: Сонячні станції для бізнесу
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Бизнес предложения >> Разное

Сонячні станції для бізнесу

Будуємо сонячні станції з 2006 року. Реалізовано всі типи сонячних станцій, включаючи дахові, наземні, фасадні, комерційні, промислові, мережеві та автономні.

Наші головні переваги - унікальна експертиза у сфері відновлюваної енергетики та енергоефективності, одна з найсильніших команд з великим та всебічним досвідом, відповідальність, сумлінність та найкраще в галузі обладнання.

Наша спеціалізація - розробка кращих рішень з впровадження відновлюваної енергетики та енергоефективних технологій. EPC контрактор, орієнтований на якість, інновації, надійність та екологічність, що є відображенням досвіду та цінностей двох професійних компаній, що заснували це підприємство після успішної спільної роботи. Ми об' єднали дистриб' ютора та технічного консультанта, представника провідного в індустрії обладнання, з однією з найстаріших будівельних компаній України, яка має винятковий досвід та компетенцію у сфері будівництва та проектування будівель та сонячних станцій.

Регион: Украина
Телефон: 38 (044) 333-67-12
Вебсайт: http://mbieng.com

 Приложенные картинки 

 Карта 
Объявление но. 2834555
Срок объявления:
от 14 июл 2023, 21:43
до 13 июл 2024, 21:43
Всего просмотров: 104
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта