Объявление: У нас є спеціально запрограмовані дебетові картки для продажу.
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Услуги >> Страхование и финансы

У нас є спеціально запрограмовані дебетові картки для продажу.

Ці картки можна використовувати для зняття готівки в будь-яких банкоматах або магазинах, торгових точках і будь-яких торгових точках.
Ми продаємо ці картки всім нашим клієнтам і зацікавленим покупцям у всьому світі, картки мають ліміт зняття щотижня.
Ми продаємо ці картки всім нашим клієнтам і зацікавленим покупцям у всьому світі. Деякі картки мають щоденний ліміт зняття 5000 у банкоматах і ліміт витрат до 100 000 залежно від використання.
Стати багатим і вести спосіб життя багатих і знаменитих — мрія багатьох людей. І хоча більшість людей ходять на роботу або шукають інші етичні методи заробітку в Інтернеті.
Запрограмована дебетова картка здатна знімати гроші з будь-яких банкоматів, оскільки на ній немає імені, вона є універсальною та не піддається відстеженню.
Коли ви придбаєте будь-яку з цих карток, ви отримаєте гроші для бізнесу, покупок і матимете чудове життя для поколінь і спільнот.
ПРОГРАМОВАНА чиста картка банкомату буде доставлена вам у будь-яку точку світу.
Електронна пошта: atmservices44@yahoo. com
Електронна адреса: atmservices44@aol. com

Регион:

 Приложенные картинки 
Объявление но. 2804025
Срок объявления:
от 09 июн 2023, 0:28
до 08 июн 2024, 0:28
Всего просмотров: 85
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта