Объявление: Вища освіта та навчання в Німеччині
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Киев и Киевская область >> Киев >> Обучение >> Для студентов

Вища освіта та навчання в Німеччині

У Німеччині вища освіта надається на рівні університетів, технічних університетів та фаххохшуле (вищих шкіл професійної освіти). Усього понад 400 навчальних закладів, які надають навчання.

Система вищої освіти в Німеччині заснована на бакалавріаті, магістратурі та докторантурі. Бакалаврат зазвичай триває три роки, магістратура - два роки, а докторантура - від трьох до п' яти років.

Для вступу до німецького університету зазвичай потрібна середня освіта, а також знання німецької мови на рівні C1. Також можуть знадобитися результати стандартизованих тестів, таких як TestDaF або DSH, для підтвердження знання німецької мови.

Навчання доступне для студентів, оскільки держава оплачує більшу частину витрат. Однак, іноді студентам все ж таки доводиться платити невеликі збори та внески.

Крім того, багато університетів пропонують програми англійською для іноземців. Такі програми дорожчі, ніж ті, які пропонуються німецькою мовою.

Регион: Киев
Телефон: 0687050570, 0997050570
Вебсайт: https://cac-edu.com.ua/ua/germany

 Приложенные картинки 
Объявление но. 2792320
Срок объявления:
от 24 май 2023, 12:38
до 23 май 2024, 12:38
Всего просмотров: 108
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта