Объявление: Гірськолижні тури в Італію
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Отдых, туризм, развлечения >> Туризм, путешествия

Гірськолижні тури в Італію

Італія славиться своїми гірськолижними курортами, особливо у регіоні Доломітів. Курорти, такі як Кортіна д' Ампеццо, Альта Бадія та Канацеї, надають чудові можливості для катання на лижах та сноуборді. Сучасні витяги, добре обладнані траси та тепла атмосфера роблять гірськолижний відпочинок в Італії унікальним.

Гірськолижні траси в Доломітах є справжнім відпочинком для гірськолижників. Широкі схили, вкриті свіжим снігом, та різноманітні маршрути створюють ідеальні умови для всіх рівнів підготовки. Білі вершини Доломітів, вписані в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, забезпечують захоплююче тло для вашого гірськолижного досвіду.

Регион:
Телефон: 0687050570
Вебсайт: https://cac-tour.com/uk/girskolyzhni-tury/italy

 Приложенные картинки 

 Карта 
Объявление но. 2954208
Срок объявления:
от 23 ноя 2023, 11:10
до 22 ноя 2024, 11:10
Всего просмотров: 93
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта