Объявление: Квадроцикли в Дніпрі напрокат з клубом Kava
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Днепропетровская область >> Днепропетровск >> Отдых, туризм, развлечения >> Разное

Квадроцикли в Дніпрі напрокат з клубом Kava

Прогулянки на квадроциклах в Дніпрі відбуваються по пересіченій місцевості. Прокат квадрициклів в будь-який день і при будь-якій погоді в смт. Обухівка та в Придніпровську тільки за попереднім записом.

Катання на квадроциклах - це приголомшливі емоції і драйв, який гідно оцінять любителі швидкості і адреналіну! На прогулянку можна приїжджати самостійно, з дітьми або друзями за бажанням. Також можна оформити сертифікат на подарунок.

Кількість квадроциклів - 12 шт.
Видамо захисний шолом, окуляри, перчатки.

Також, в Обухівці є прокат ендуро мотоциклів та баггі, що відмінно підійде для великих компаній та святкування днів народжень.

Можна відразу записатися на прогулянку сплативши повну оплату в офісі або на карту банку, або оформити поїздку в вигляді подарункового сертифіката для знайомих.

Прогулянки на квадроциклах в Дніпрі це один з видів активного відпочинку, який користується широкою популярністю як у молоді, так і у людей які багато чого побачили на своєму життєвому шляху.

Маємо сотні позитивних відгуків в соціальних мережах.

Бронюєте місця на зазначену дату і час, вносите оплату або повідомляєте номер свого сертифікату, отримуєте подальші інструкції, приїжджаєте в зазначений час і місце у відповідному одязі і взутті, прослухаєте інструктаж, відправляєтеся їздити по спеціальній території в супроводі інструктора, насолоджуєтеся прогулянкою, за бажанням можна робити фото, потім Ви вільні і щасливі)
0631574515

Регион: Днепропетровск
Телефон: +380631574515
Вебсайт: https://kava.ua

 Приложенное видео 

 Приложенные картинки 
Объявление но. 2711371
Срок объявления:
от 20 фев 2023, 12:53
до 20 май 2024, 12:53
Всего просмотров: 194
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта